Liefste lezer!

Mijn naam is Mia Timiaan: ontdekkingsreiziger, meanderthaler, verhalenverteller. Tevens moeke, teksthuurling en toetsenist van brute kitschmetalband Satinoxide.

Ik schrijf korte verhalen, essays en recensies en ben op dit moment bezig aan een roman met de werktitel BRAK.

Voor de gezellige soundtrack vol metaal waar je oren van gaan bloeden  kun je hier terecht. Zelf maken we ook aangename takkeherrie.

Mijn bekendste verhaal tot nu toe is denk ik ‘Hey Joe’, een tragische liefdesgeschiedenis over ontwerper Joe uit Terneuzen. Hij ontwikkelt een succesvolle serie vibrators op basis van de penis van Jimi Hendrix. Excuses, zo werkt mijn hoofd. Eros en Thanatos zijn het olijke duo waar ik veel van mijn verhalen aan opdraag.

“Hij had het afgietsel gevonden toen hij na haar dood haar spullen opruimde. Onderin een koffer vol elpees, plastic sieraden en sjaaltjes die stonken naar wierook. Op de bodem lag een schoenendoos. Jimi, stond met rode letters op het deksel gekalkt. Hij had foto’s verwacht, of cassettebandjes. Maar tussen proppen krantenpapier vond hij een gipsen penis”.

Op deze site probeer ik regelmatig Groteskjes neer te zetten: zeer korte verhalen met een zwart en absurd randje.  En nieuwtjes en blogs: over films, muziek, lezen en schrijven.

I am by nature a dealer in words, and words are the most powerful drug known to humanity.
Rudyard Kipling

Yet she felt an impostor, and already the mask had begun to bite into her face.
J.G. Ballard

Deel mij!